Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Lajmërim për shtyp

Cineplexx kinema GmbH u themelua në Vjenë në vitin 1993 dhe është një degë e Constantin Filmit Holding GmbH. Sot Cineplexx përfaqësohet nga 35 multipleks dhe 6 kinema tradicionale në Austri, Kroaci, Serbi, Slloveni, Mal të Zi, Maqedoni, Itali dhe Shqipëri dhe ofron 267 salla dhe 60.000 vënde. Kliko në linkun Rreth Nesh për më shumë informacion.

Njoftime aktuale për shtyp, ju lutemi shikoni më poshtë :