Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Kontakt

Operatori i kësaj faqeje interneti (kompani)


Botuesi, ofruesi i shërbimeve dhe pronar i faqes së internetit me përmbajtjen e saj:
Cineplexx Albania SH.P.K

Adresa
1001 Tirana
Autostrada Tiranë-Elbasan, Km 4
Lundër
E-Mail: kinema@cineplexx.al

Aktivitet

Shfaqja e filmave dhe zbavitje

Autoriteti kombëtar kompetent:
Gjykata Ekonomike në Tiranë

Udhëzime bazë www.cineplexx.al
Kjo faqe e internetit është në pronësi Cineplexx Albania SH.P.K. Nën këtë faqe dhe nënfaqet e tij, ju mund të gjeni të gjitha informacionet dhe shërbime online në lidhje me programin, produktet dhe shërbimet e ofruara nga Cineplexx Albania SH.P.K, si dhe informacion për filma, teatër, muzikë dhe ngjarjet që lidhen me Cineplexx Albania SH.P.K.


Publikuar : Janar të vitit 2014.