Wonder

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Wonder

Bazur në romanin me të shitur të New York Times, WONDER rrëfen historinë frymëzuese dhe ngushëlluese të August Pullman, një djali me një fytyrë më ndryshe, i cili hyn në klasë të pestë, duke shkuar kështu për herë të parë në shkollë.

Titulli origjinal: Wonder
Filmi fillon: 30.11.2017
Zgjatja e filmit: 113 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Dramë
Aktorë: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson
Regjisori: Steve Chbosky
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Bazur në romanin me të shitur të New York Times, WONDER rrëfen historinë frymëzuese dhe ngushëlluese të August Pullman, një djali me një fytyrë më ndryshe, i cili hyn në klasë të pestë, duke shkuar kështu për herë të parë në shkollë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu