What Happened to Monday

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

What Happened to Monday

Në një botë ku për shkak të mbipopullimit familjet kushtëzohen në pasjen e vetëm një fëmije, shtatënjaket identike duhet të shmangin vënien e tyre në gjumë nga qeveria dhe gjithashtu luftën e rrezikshme pasi mësojnë se njëra prej tyre është zhdukur.

Titulli origjinal: What Happened to Monday
Filmi fillon: 19.10.2017
Zgjatja e filmit: 123 Minuta
Shteti/Viti: BEL, FRA, USA, GBR/2017
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe, Marwan Kenzari, Christian Rubeck
Regjisori: Tommy Wirkola
Distributori: Imperial

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në një botë ku për shkak të mbipopullimit familjet kushtëzohen në pasjen e vetëm një fëmije, shtatënjaket identike duhet të shmangin vënien e tyre në gjumë nga qeveria dhe gjithashtu luftën e rrezikshme pasi mësojnë se njëra prej tyre është zhdukur.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu