War for the Planet of the Apes

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

War for the Planet of the Apes

Një komb me majmunë të evoluar gjenetikisht, i udhëhequr nga Çezari përfshihet në një betejë me një ushtri njerëzish.

Titulli origjinal: War For The Planet Of The Apes
Filmi fillon: 13.07.2017
Zgjatja e filmit: 140 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Aksion, Aventure, Dramë
Aktorë: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer
Regjisori: Matt Reeves
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Një komb me majmunë të evoluar gjenetikisht, i udhëhequr nga Çezari përfshihet në një betejë me një ushtri njerëzish.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Banka, 09.08.2017

Shefi

Na vendosni dhe nje orar ne darke

Perlazeze, 17.07.2017

Nice

Film i bukur për tu parë por pjesa e dytë më ka pëqyer më shumë.