Valerian and the City of a Thousand Planets

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Valerian and the City of a Thousand Planets

Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Titulli origjinal: Valerian and the City of a Thousand Planets
Filmi fillon: 27.07.2017
Zgjatja e filmit: 137 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2017
Lloji: Fantazi, Aventure
Aktorë: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen
Regjisori: Luc Besson
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu