Tristan dhe Izolda

Tristan dhe Izolda

Opera Tristani dhe Izolda do të hapë sezonin e MET Operas live në HD, në një prodhim të ri nga Mariusz Treliński. Kjo Opera do të luhet nga kasta e të shquarve Wagnerians: Nina Stemme në rolin e Izoldës, Stuart Skelton në rolin e Tristan, Ekaterina Gubanova në rolin e Brangäne, dhe René Pape në rolin e Mbretit Marke. Opera do të jetë nën dirigjimin e Mjeshtrit Simon Rattle, në një nga shfaqjet e rralla të tij në MET Opera.

Titulli origjinal: Tristan und Isolde (Opera), NY MET, 2016
Filmi fillon: 08.10.2016
Zgjatja e filmit: 315 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Nina Stemme, Ekaterina Gubanova, Stuart Skelton, Evgeny Nikitin, René Pape
Regjisori: Sir Simon Rattle
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Opera Tristani dhe Izolda do të hapë sezonin e MET Operas live në HD, në një prodhim të ri nga Mariusz Treliński. Kjo Opera do të luhet nga kasta e të shquarve Wagnerians: Nina Stemme në rolin e Izoldës, Stuart Skelton në rolin e Tristan, Ekaterina Gubanova në rolin e Brangäne, dhe René Pape në rolin e Mbretit Marke. Opera do të jetë nën dirigjimin e Mjeshtrit Simon Rattle, në një nga shfaqjet e rralla të tij në MET Opera.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu