Tosca (Opera), NY MET, 2018

Tosca (Opera), NY MET, 2018

Andris Nelson dirigjon një rivenie në skenë të tragjedisë dramatike të Puccini-t, drejtuar nga Sir David McVicar. Kristine Opolais dhe Jonas Kaufmann performojnë në rolin e heroinës Tosca dhe të dashurit të saj Cavaradossi, bashkë me Bryn Terfel në rolin e kopukut Scarpia.

Titulli origjinal: Tosca (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 27.01.2018
Zgjatja e filmit: 173 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Sonya Yoncheva, Vittorio Grigolo, Bryn Terfel
Regjisori: James Levine
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Andris Nelson dirigjon një rivenie në skenë të tragjedisë dramatike të Puccini-t, drejtuar nga Sir David McVicar. Kristine Opolais dhe Jonas Kaufmann performojnë në rolin e heroinës Tosca dhe të dashurit të saj Cavaradossi, bashkë me Bryn Terfel në rolin e kopukut Scarpia.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu