The Mummy

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Mummy

Një princeshë e lashtë zgjohet nga varri i saj i nëndheshëm, duke sjellë së bashku me zemërligësinë e saj të shtuar gjatë mijevjeçarit dhe terroret që shkojnë përtej njohjes së njerëzimit.

Titulli origjinal: The Mummy
Filmi fillon: 08.06.2017
Zgjatja e filmit: 110 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Horror
Aktorë: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson
Regjisori: Alex Kurtzman
Distributori: UIP-B.V.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Një princeshë e lashtë zgjohet nga varri i saj i nëndheshëm, duke sjellë së bashku me zemërligësinë e saj të shtuar gjatë mijevjeçarit dhe terroret që shkojnë përtej njohjes së njerëzimit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu