The Little Gangster

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Little Gangster

"Gangsteri i Vogël" tregon historinë e Rick Boskamp, i cili është i lodhur nga të qenurit objekti i përditshëm i talljeve nga shokët e tij të klasës. Kur Rick dhe familja e tij do të shpërngulen në një qytet tjetër, për të shmangur ngacmimet nga shokët e rinj të klasës, ai shkon deri tek idea t'i mashtrojë se babai i tij është një lider i rëndësishëm dhe i rrezikshëm mafioz. Të gjithë shokët e tij të klasës dhe fqinjët në lagje respektojnë Rick-un dhe babain e tij, deri sa nuk shfaqet banditi nga e kaluara e tij.

Titulli origjinal: De Boskampi's
Filmi fillon: 20.04.2017
Zgjatja e filmit: 102 Minuta
Shteti/Viti: NLD/2015
Lloji: Komedi, Familjar
Aktorë: Thor Braun, Henry van Loon, Meral Polat, René van 't Hof, Rick Lens
Regjisori: Arne Toonen
Distributori: TIRANA FILM INSTITUTE

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

"Gangsteri i Vogël" tregon historinë e Rick Boskamp, i cili është i lodhur nga të qenurit objekti i përditshëm i talljeve nga shokët e tij të klasës. Kur Rick dhe familja e tij do të shpërngulen në një qytet tjetër, për të shmangur ngacmimet nga shokët e rinj të klasës, ai shkon deri tek idea t'i mashtrojë se babai i tij është një lider i rëndësishëm dhe i rrezikshëm mafioz. Të gjithë shokët e tij të klasës dhe fqinjët në lagje respektojnë Rick-un dhe babain e tij, deri sa nuk shfaqet banditi nga e kaluara e tij.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu