The Invocation of Enver Simaku

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Invocation of Enver Simaku

Pas 18 vjetesh nga masakra e ndodhur në vitin 1997 afër Kishës së Mespotamit, Zhylien kthehet në Shqipëri për të zbuluar misterin dhe vrasësit e gruas së tij gazetare e cila ndodhej në Vlorë. Revoltat në qytetin bregdetar pas falimentimit të Skemave Piramidale dhe disa xhirime amatore të bëra natën e 27 shkurtit turbullojnë edhe sot mendjen e Zhylienit.

Titulli origjinal: The Invocation of Enver Simaku
Filmi fillon: 13.07.2017
Zgjatja e filmit: 103 Minuta
Shteti/Viti: ALB, ESP/2017
Lloji: Dramë, Triller
Aktorë: Julien J. Blaschke, Tinka Kurti, Margarita Xhepa, Viktor Zhusti, Laert Vasili, Ema Andrea, Lulzim Guhelli, Mariana Talpalaru
Regjisori: Marco Lledo Escartin
Distributori: Bunker Film +

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pas 18 vjetesh nga masakra e ndodhur në vitin 1997 afër Kishës së Mespotamit, Zhylien kthehet në Shqipëri për të zbuluar misterin dhe vrasësit e gruas së tij gazetare e cila ndodhej në Vlorë. Revoltat në qytetin bregdetar pas falimentimit të Skemave Piramidale dhe disa xhirime amatore të bëra natën e 27 shkurtit turbullojnë edhe sot mendjen e Zhylienit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu