The House

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The House

Një baba bind miqtë e tij të nisin një kazino të jashtëligjshme në bodrumin e shtëpisë së tij, kur ai dhe e shoqja harxhojnë fondin e lekëve të universitetit të së bijës.

Titulli origjinal: The house
Filmi fillon: 29.06.2017
Zgjatja e filmit: 88 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Komedi
Aktorë: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman
Regjisori: Andrew Jay Cohen
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një baba bind miqtë e tij të nisin një kazino të jashtëligjshme në bodrumin e shtëpisë së tij, kur ai dhe e shoqja harxhojnë fondin e lekëve të universitetit të së bijës.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu