The Death of Stalin

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Death of Stalin

Ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe kaosi në regjimin qeverisës, pas vdekjes së tij.

Titulli origjinal: The Death of Stalin
Filmi fillon: 22.02.2018
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: FRA, GBR/2017
Lloji: Biografi, Dramë, Komedi
Aktorë: Adrian Mcloughlin, Jeffrey Tambor, Steve Buscemi
Regjisori: Armando Iannucci
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe kaosi në regjimin qeverisës, pas vdekjes së tij.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu