Star Wars: The Last Jedi

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Star Wars: The Last Jedi

Pasi hodhi hapat e saj të parë në një botë më të madhe në "Star Wars: The Force Awakens", Rey vazhdon udhëtimin e saj epik me Finn, Poe dhe Luke Skywalker në këtë kapitull të rradhës të sagës.

Titulli origjinal: Star Wars: The Last Jedi
Filmi fillon: 14.12.2017
Zgjatja e filmit: 152 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Fantazi, Aventure
Aktorë: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Adam Driver
Regjisori: Rian Johnson
Distributori: 2i Film d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Pasi hodhi hapat e saj të parë në një botë më të madhe në "Star Wars: The Force Awakens", Rey vazhdon udhëtimin e saj epik me Finn, Poe dhe Luke Skywalker në këtë kapitull të rradhës të sagës.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu