Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man kapërcen të gjitha dimensionet paralele dhe bashkohet me Spider-Men-ët e këtyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim që i kanoset të gjithëve.

Titulli origjinal: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmi fillon: 13.12.2018
Zgjatja e filmit: 117 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Animacion, Aksion, Aventure
Regjisori: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Distributori: Continental film

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Spider-Man kapërcen të gjitha dimensionet paralele dhe bashkohet me Spider-Men-ët e këtyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim që i kanoset të gjithëve.

Programi i filmit

Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

henkel, 17.12.2018

Best Spider-Man Movie By Far!

The animation was astonishing which just shows how much effort was put in the movie! The character of Miles was written so amazingly that everyone could relate to! In fact, every character had a meaning to the story which made the movie meaningful and an astonishing (pun intended) story on its own! Funny thing that in the movie Sony is self ware and pays homage to the previous Spider-Man movies and comics. Kinda like the Lego Batman Movie, but even better and more expanded. Which results in laughter! DEFINITELY A MUST WATCH! Which just shows that if Sony can really dedicate their time and effort in a project, they can turn out with great Spider-Men movies! I cant wait to see more of this movie in future sequels!

Trego më shumë Trego më pak