Smurfs: The Lost Village

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Smurfs: The Lost Village

Në këtë film tërësisht të animuar, një hartë misterioze do të vendosë Gogëlushen e miqtë e saj, Gogëltrurin dhe Gogëlbufin në një garë emocionuese përmes Pyllit të Ndaluar, e cila do t’i çojë në zbulimin e sekretit më të madh në historinë e Gogëlushëve.

Titulli origjinal: The Smurfs: The Lost Village
Filmi fillon: 30.03.2017
Zgjatja e filmit: 89 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Animacion
Aktorë: Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer, Michelle Rodriguez
Regjisori: Kelly Asbury
Distributori: Continental film

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Në këtë film tërësisht të animuar, një hartë misterioze do të vendosë Gogëlushen e miqtë e saj, Gogëltrurin dhe Gogëlbufin në një garë emocionuese përmes Pyllit të Ndaluar, e cila do t’i çojë në zbulimin e sekretit më të madh në historinë e Gogëlushëve.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu