S.M.A.R.T. Chase

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

S.M.A.R.T. Chase

Deni Stratonit, njё agjenti privat sigurie tё shkatёrruar, i jepet njё rast i rrallё pёr tё shoqёruar njё antikё tё çmuar kineze jashtё Shangait, por rrugёs i zihet pritё. Meqё e dashura e tij ёshtё nё rrezik, Deni duhet tё bashkёpunojё me anёtarёt e ekipit tё tij pёr sigurimin dhe menaxhimin pёr ta shpёtuar, teksa fillon tё pёrvijohet njё komplot i tmerrshёm.

Titulli origjinal: S.M.A.R.T. Chase
Filmi fillon: 12.10.2017
Zgjatja e filmit: 95 Minuta
Shteti/Viti: CHN/2017
Lloji: Aksion, Aventure, Krim
Aktorë: Orlando Bloom, Lei Wu, Simon Yam
Regjisori: Charles Martin
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Deni Stratonit, njё agjenti privat sigurie tё shkatёrruar, i jepet njё rast i rrallё pёr tё shoqёruar njё antikё tё çmuar kineze jashtё Shangait, por rrugёs i zihet pritё. Meqё e dashura e tij ёshtё nё rrezik, Deni duhet tё bashkёpunojё me anёtarёt e ekipit tё tij pёr sigurimin dhe menaxhimin pёr ta shpёtuar, teksa fillon tё pёrvijohet njё komplot i tmerrshёm.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu