Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Semiramide (Opera), NY MET, 2018

Semiramide (Opera), NY MET, 2018

Angela Meade debuton në MET në rolin kryesor të Semiramide. Opera e Rossini-t, e cila nuk është luajtur në MET prej 25 vitesh, do të dirigjohet nga Maurizio Benini, së bashku me Elizabeth DeSgong në rolin e Komandantes së Ushtrisë Asiriane Arsace, Javier Camarena në rolin e mbretit indian Idreno, Ildar Abdrazakov në rolin e princit Assur dhe Ryan Speedo Green në rolin e kryepriftit Oroe.

Titulli origjinal: Semiramide (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 10.03.2018
Zgjatja e filmit: 230 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Angela Meade, Elizabeth DeShong, Javier Camarena, Ildar Abdrazakov, Ryan Speedo Green
Regjisori: Maurizio Benini
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Angela Meade debuton në MET në rolin kryesor të Semiramide. Opera e Rossini-t, e cila nuk është luajtur në MET prej 25 vitesh, do të dirigjohet nga Maurizio Benini, së bashku me Elizabeth DeSgong në rolin e Komandantes së Ushtrisë Asiriane Arsace, Javier Camarena në rolin e mbretit indian Idreno, Ildar Abdrazakov në rolin e princit Assur dhe Ryan Speedo Green në rolin e kryepriftit Oroe.

Programi i filmit

Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu