Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Samson & Delilah (Opera), NY MET, 2018

Samson & Delilah (Opera), NY MET, 2018

Në veprën "Samson & Delilah" të Saint-Saëns performojnë Elīna Garanča dhe Roberto Alagna në rolet kryesore; çifti i aktorëve u pa për herë të fundit në transmetimin direkt të veprës "Carmen" nga Bizet. Laurent Naouri performon në rolin e kryepriftit, së bashku me Elchin Azizov si mbreti Abimelech dhe Dmitry Belosselskiy si çifuti i vjetër. Dirigjent Sir Mark Elder.

Titulli origjinal: Samson et Dalila (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 20.10.2018
Zgjatja e filmit: 210 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Roberto Alagna, Elina Garanča, Laurent Naouri, Elchin Azizov, Dmitry Belosselskiy
Regjisori: Sir Mark Elder
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Në veprën "Samson & Delilah" të Saint-Saëns performojnë Elīna Garanča dhe Roberto Alagna në rolet kryesore; çifti i aktorëve u pa për herë të fundit në transmetimin direkt të veprës "Carmen" nga Bizet. Laurent Naouri performon në rolin e kryepriftit, së bashku me Elchin Azizov si mbreti Abimelech dhe Dmitry Belosselskiy si çifuti i vjetër. Dirigjent Sir Mark Elder.

Programi i filmit

Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu