Rusalka

Rusalka

Kristine Opolais luan rolin që ndihmoi në lançimin e karrierës së saj ndërkombëtare, mitiken Rusalka, e cila këndon “Song to the Moon.” Regjisoria Mary Zimmerman sjell imagjinatën e saj të mahnitshme teatrale në përrallën e Dvořák të dashurisë, mohimit dhe shpengimit. Brandon Jovanovich, Jamie Barton, Katarina Dalayman dhe Eric Owens kompletojnë kastën e aktorëve, dirigjuar nga Mark Elder.

Titulli origjinal: Rusalka (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 25.02.2017
Zgjatja e filmit: 245 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Kristine Opolais, Jamie Barton, Brandon Jovanovich, Eric Owens
Regjisori: Sir Mark Elder
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Kristine Opolais luan rolin që ndihmoi në lançimin e karrierës së saj ndërkombëtare, mitiken Rusalka, e cila këndon “Song to the Moon.” Regjisoria Mary Zimmerman sjell imagjinatën e saj të mahnitshme teatrale në përrallën e Dvořák të dashurisë, mohimit dhe shpengimit. Brandon Jovanovich, Jamie Barton, Katarina Dalayman dhe Eric Owens kompletojnë kastën e aktorëve, dirigjuar nga Mark Elder.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu