Romeo dhe Zhuljeta

Romeo dhe Zhuljeta

Kur Diana Damrau dhe Vittorio Grigolo performuan përballë njëri-tjetrit në vitin 2015, në MET Opera, tek Manon, në New York Times thuhej “temperaturat arrijnë në ato të vlimit sa herë që Damrau dhe Grigolo janë së bashku në skenë.” Tani ata kthehen si të dashurit klasikë të operas, në përshtatjen e zbukuruar që Gounod i ka bërë veprës Sheksperiane. Prodhimi i ri i Barlett Sher ka patur tashmë mjaft brohoritje për përshtatjen e mjedisit të shekullit të 18të dhe kostumografinë mahnitëse, përgjatë vënies në skenë në Salzburg dhe La Scala. Gianandrea Noseda dirigjon veprën.

Titulli origjinal: Roméo et Juliette (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 21.01.2017
Zgjatja e filmit: 210 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Diana Damrau, Vittorio Grigolo, Elliot Madore, Mikhail Petrenko
Regjisori: Gianandrea Noseda
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Kur Diana Damrau dhe Vittorio Grigolo performuan përballë njëri-tjetrit në vitin 2015, në MET Opera, tek Manon, në New York Times thuhej “temperaturat arrijnë në ato të vlimit sa herë që Damrau dhe Grigolo janë së bashku në skenë.” Tani ata kthehen si të dashurit klasikë të operas, në përshtatjen e zbukuruar që Gounod i ka bërë veprës Sheksperiane. Prodhimi i ri i Barlett Sher ka patur tashmë mjaft brohoritje për përshtatjen e mjedisit të shekullit të 18të dhe kostumografinë mahnitëse, përgjatë vënies në skenë në Salzburg dhe La Scala. Gianandrea Noseda dirigjon veprën.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu