Romeo dhe Zhuljeta (Balet), Bolshoi, 2018

Romeo dhe Zhuljeta (Balet), Bolshoi, 2018

Në Verona, Romeo dhe Zhuljeta bien cmendurisht në dashuri me njëri-tjetrin, teksa familjet e tyre, përkatësisht Montagët dhe Kapuletët gjenden në një rivalitet të hidhur, i cili përfundon në një tragjedi.

Titulli origjinal: Romeo and Juliet (Ballet), Moscow Bolshoi, 2017
Filmi fillon: 21.01.2018
Zgjatja e filmit: 150 Minuta
Viti: 2017
Lloji: Balet, Balet
Regjisori: Sergei Prokofiev / Alexei Ratmansky
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Në Verona, Romeo dhe Zhuljeta bien cmendurisht në dashuri me njëri-tjetrin, teksa familjet e tyre, përkatësisht Montagët dhe Kapuletët gjenden në një rivalitet të hidhur, i cili përfundon në një tragjedi.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu