Quackerz

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Quackerz

Beteja midis rosave dhe njerëzve për vendin poshtë diellit.

Titulli origjinal: Quackerz
Filmi fillon: 01.06.2017
Zgjatja e filmit: 81 Minuta
Shteti/Viti: CHN, RUS, USA/2016
Lloji: Animacion, Aventure, Komedi
Aktorë: Michael Gross, Jesse Corti, Robbie Daymond
Regjisori: Viktor Lakisov
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Beteja midis rosave dhe njerëzve për vendin poshtë diellit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu