Përroi i Shndërritshëm

Përroi i Shndërritshëm

Gjatë festivalit të të korrave në një fermë kolektive, një trupë vizitore baleti ribashkon një balerinë me mikeshën e saj të fëmijërisë, Zina. Në mënyrë që t’i japë një mësim bashkëshortit të saj tradhëtar, Zina, balerina dhe bashkëshorti i balerinës vendosin të ndërrojnë rolet në mbrëmje…

Titulli origjinal: The Bright Stream, DCP, Ballet, Bolshoi, 2016
Filmi fillon: 06.11.2016
Zgjatja e filmit: 150 Minuta
Lloji: Balet
Regjisori: Schostakovich/Ratmansky
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Gjatë festivalit të të korrave në një fermë kolektive, një trupë vizitore baleti ribashkon një balerinë me mikeshën e saj të fëmijërisë, Zina. Në mënyrë që t’i japë një mësim bashkëshortit të saj tradhëtar, Zina, balerina dhe bashkëshorti i balerinës vendosin të ndërrojnë rolet në mbrëmje…

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu