Passengers

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Passengers

Një anije kozmike që po udhëton drejt një planeti koloni të largët dhe po transporton mijëra njerëz ka një mosfunksionim në dhomat e gjumit. Si rezultat, dy udhëtarë zgjohen 90 vite përpara.

Titulli origjinal: Passengers
Filmi fillon: 29.12.2016
Zgjatja e filmit: 116 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Fantazi
Aktorë: Chris Pratt, Jennifer Lawrence
Regjisori: Morten Tyldum
Distributori: Continental film

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Një anije kozmike që po udhëton drejt një planeti koloni të largët dhe po transporton mijëra njerëz ka një mosfunksionim në dhomat e gjumit. Si rezultat, dy udhëtarë zgjohen 90 vite përpara.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu