Paris Can Wait

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Paris Can Wait

Anne ndodhet në një udhëkryq në jetën e saj. E martuar prej kohësh me një producent të sukseshëm filmash, por aspak të vëmendshëm ndaj saj, e gjen veten në një udhëtim me makinë Kanë-Paris, me një parter biznesi të të shoqit. Ai çka duhej të ishte një udhëtim 7 orësh u shndërrua në një aventurë 2-ditore të shkujdesur plot me pamje piktureske, ushqim dhe verë të zgjedhur, humor, mençuri e dashuri, duke i rizgjuar asaj një dëshirë të çmendur për të shijuar jetën.

Titulli origjinal: Paris Can Wait
Filmi fillon: 25.05.2017
Zgjatja e filmit: 92 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Aktorë: Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard
Regjisori: Eleanor Coppola
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Anne ndodhet në një udhëkryq në jetën e saj. E martuar prej kohësh me një producent të sukseshëm filmash, por aspak të vëmendshëm ndaj saj, e gjen veten në një udhëtim me makinë Kanë-Paris, me një parter biznesi të të shoqit. Ai çka duhej të ishte një udhëtim 7 orësh u shndërrua në një aventurë 2-ditore të shkujdesur plot me pamje piktureske, ushqim dhe verë të zgjedhur, humor, mençuri e dashuri, duke i rizgjuar asaj një dëshirë të çmendur për të shijuar jetën.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu