Paddington 2

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Paddington 2

Paddington, tashmë i lumtur pranë familjes Brown dhe një anëtar i njohur i komunitetit kryen disa punë të çuditshme, që të mund të blejë dhuratën perfekte për hallën Lucy në ditëlindjen e saj të 100-të, dhuratë e cila do të vidhet.

Titulli origjinal: Paddington 2
Filmi fillon: 07.12.2017
Zgjatja e filmit: 103 Minuta
Shteti/Viti: FRA, GBR/2017
Lloji: Animacion, Familjar, Komedi
Aktorë: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins
Regjisori: Paul King
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Paddington, tashmë i lumtur pranë familjes Brown dhe një anëtar i njohur i komunitetit kryen disa punë të çuditshme, që të mund të blejë dhuratën perfekte për hallën Lucy në ditëlindjen e saj të 100-të, dhuratë e cila do të vidhet.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu