Një Mbrëmje Bashkëkohore

Një Mbrëmje Bashkëkohore

Për një mbrëmje, Bolshoi ndërmerr me guxim një sfidë me Kafazin nga Jerome Robbins, Studimin e Harald Lander dhe Sezonin Rus të Alexei Ratmansky. Ky takim midis disa prej kërcimtarëve më të mirë në botë dhe mjeshtrave të koreografisë bashkëkohore rezulton në një sintezë të jashtëzakonshme të të sjellurit në të njëjtin nivel të energjisë së Robbins, virtuozitetin e Lander dhe madhështine e mprehtë të Ratmansky.

Titulli origjinal: Contemporary Evening (Ballet), Moscow Bolshoi, 2017
Filmi fillon: 19.03.2017
Zgjatja e filmit: 160 Minuta
Shteti/Viti: RUS/2017
Lloji: Balet
Regjisori: Britten, Richter, Beethoven/Lightfoot, Leon, Ratmansky
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Për një mbrëmje, Bolshoi ndërmerr me guxim një sfidë me Kafazin nga Jerome Robbins, Studimin e Harald Lander dhe Sezonin Rus të Alexei Ratmansky. Ky takim midis disa prej kërcimtarëve më të mirë në botë dhe mjeshtrave të koreografisë bashkëkohore rezulton në një sintezë të jashtëzakonshme të të sjellurit në të njëjtin nivel të energjisë së Robbins, virtuozitetin e Lander dhe madhështine e mprehtë të Ratmansky.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu