Një Hero i Kohës Tonë

Një Hero i Kohës Tonë

Pechorin, një oficer i ri niset në një udhëtim nëpër malet madhështore të Kaukazit, në një rrugë që përcaktohet nga takimet e tij pasionante. I zhgënjyer dhe i pakujdesshëm, ai shkakton dhimbje tek vetja dhe gratë përreth tij…

Titulli origjinal: A Hero of Our Time (Ballet), Moscow Bolshoi, 2017
Filmi fillon: 09.04.2017
Zgjatja e filmit: 165 Minuta
Shteti/Viti: RUS/2017
Lloji: Balet
Regjisori: Demutsky/Posokov
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Pechorin, një oficer i ri niset në një udhëtim nëpër malet madhështore të Kaukazit, në një rrugë që përcaktohet nga takimet e tij pasionante. I zhgënjyer dhe i pakujdesshëm, ai shkakton dhimbje tek vetja dhe gratë përreth tij…

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu