Muse: Drones World Tour

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Muse: Drones World Tour

MUSE, banda shumë e njohur muzikore, fituese e shumë çmimeve ka shpallur datën e "Drones World Tour", një event në një natë të vetme në ekranin e madh të kinemasë, më 12 Korrik 2018. Filmi përmban efekte të pa para më parë, duke kompletuar në mënyrë perfekte prodhimin kreativ skenik, duke siguruar kështu ekperiencë të veçantë të audios dhe efekteve vizuale.

Titulli origjinal: Muse - Drones World Tour
Filmi fillon: 12.07.2018
Zgjatja e filmit: 90 Minuta
Lloji: Koncert
Aktorë: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Regjisori: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Distributori: Trafalgar Releasing Ltd

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

MUSE, banda shumë e njohur muzikore, fituese e shumë çmimeve ka shpallur datën e "Drones World Tour", një event në një natë të vetme në ekranin e madh të kinemasë, më 12 Korrik 2018. Filmi përmban efekte të pa para më parë, duke kompletuar në mënyrë perfekte prodhimin kreativ skenik, duke siguruar kështu ekperiencë të veçantë të audios dhe efekteve vizuale.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu