Murder on the Orient Express

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Murder on the Orient Express

Një udhëtim luksoz me tren shndërrohet në një mister që të mban pezull. Mbështetur në novelën e Agatha Christie, Murder on the Orient Express tregon për trembëdhjetë të panjohurit e bllokuar në tren dhe garën e një burri të vetëm për të zgjidhur misterin përpara se vrasësi të sulmojë sërish.

Titulli origjinal: Murder on the Orient Express
Filmi fillon: 09.11.2017
Zgjatja e filmit: 114 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Krim, Dramë, Mister
Aktorë: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley
Regjisori: Kenneth Branagh
Distributori: MCF MKD

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një udhëtim luksoz me tren shndërrohet në një mister që të mban pezull. Mbështetur në novelën e Agatha Christie, Murder on the Orient Express tregon për trembëdhjetë të panjohurit e bllokuar në tren dhe garën e një burri të vetëm për të zgjidhur misterin përpara se vrasësi të sulmojë sërish.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

rubinlami, 23.11.2017

Shume film i bukur. Historia dihet, por realizimi ishte i perkryer.