Monster Trucks

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Monster Trucks

Në kërkim të çfarëdo mënyre për t’u larguar nga jeta dhe qyteti i tij i lindjes, maturanti Tripp ndërton një Kamion Monstër me pjesë nga varrezat e makinave. Pas një aksidenti në një pikë të afërt karburanti, ai zbulon një krijesë të çuditshme nëntokësore, me një shije dhe talent për shpejtësi. Kështu, Tripp mund të ketë gjetur çelësin për t’u larguar nga qyteti, si dhe një mik që zor mund të gjendet.

Titulli origjinal: Monster Trucks
Filmi fillon: 26.01.2017
Zgjatja e filmit: 104 Minuta
Shteti/Viti: USA/2015
Lloji: Aksion
Aktorë: Lucas Till, Jane Levy, Holt McCallany, Danny Glover
Regjisori: Chris Wedge
Distributori: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Në kërkim të çfarëdo mënyre për t’u larguar nga jeta dhe qyteti i tij i lindjes, maturanti Tripp ndërton një Kamion Monstër me pjesë nga varrezat e makinave. Pas një aksidenti në një pikë të afërt karburanti, ai zbulon një krijesë të çuditshme nëntokësore, me një shije dhe talent për shpejtësi. Kështu, Tripp mund të ketë gjetur çelësin për t’u larguar nga qyteti, si dhe një mik që zor mund të gjendet.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu