Molly's Game

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Molly's Game

Historia e vërtetë e Molly Bloom, e cila drejtonte shumicën e aksioneve të lojës së pokerit dhe shndërrohet në një objektiv të FBI-së.

Titulli origjinal: Molly's Game
Filmi fillon: 04.01.2018
Zgjatja e filmit: 140 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Biografi, Dramë
Aktorë: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O'Dowd
Regjisori: Aaron Sorkin
Distributori: Imperial

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e vërtetë e Molly Bloom, e cila drejtonte shumicën e aksioneve të lojës së pokerit dhe shndërrohet në një objektiv të FBI-së.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu