Madame

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Madame

Duke e bërë më interesante martesën e tyre të dobësuar, Anne dhe Bob, një çift amerikan i pasur dhe me njohje të shumta, shpërngulet në një vilë në Parisin romantik. Teksa përgatisin një darkë luksoze për miq të sofistikuar nga e gjithë bota, e zonja e shtëpisë zbulon se janë 13 të ftuar gjithsej. Në panik, ajo i kërkon shërbëtores besnike Maria të shtiret si një grua fisnike misterioze spanjolle, për të rrumbullakosur numrin. Por, vera e tepruar dhe bisedat lozonjare e çojnë Marian në flirtim me ndërmjetësin britanik të artit. Romanca që lind midis tyre e bëjnë Anne të ndjekë Marian në gjithë Parisin për të shkatërruar lidhjen dashurore me të paparashikuar dhe të gëzueshme.

Titulli origjinal: Madame
Filmi fillon: 21.12.2017
Zgjatja e filmit: 91 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2017
Lloji: Tragji-komedi
Aktorë: Rossy de Palma, Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley
Regjisori: Amanda Sthers
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Duke e bërë më interesante martesën e tyre të dobësuar, Anne dhe Bob, një çift amerikan i pasur dhe me njohje të shumta, shpërngulet në një vilë në Parisin romantik. Teksa përgatisin një darkë luksoze për miq të sofistikuar nga e gjithë bota, e zonja e shtëpisë zbulon se janë 13 të ftuar gjithsej. Në panik, ajo i kërkon shërbëtores besnike Maria të shtiret si një grua fisnike misterioze spanjolle, për të rrumbullakosur numrin. Por, vera e tepruar dhe bisedat lozonjare e çojnë Marian në flirtim me ndërmjetësin britanik të artit. Romanca që lind midis tyre e bëjnë Anne të ndjekë Marian në gjithë Parisin për të shkatërruar lidhjen dashurore me të paparashikuar dhe të gëzueshme.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu