La Traviata

La Traviata

Sonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont. Dirigjon Nicola Luisotti.

Titulli origjinal: La Traviata (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 11.03.2017
Zgjatja e filmit: 174 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Sonya Yoncheva, Michael Fabiano, Thomas Hampson
Regjisori: Nicola Luisotti
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Sonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont. Dirigjon Nicola Luisotti.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu