Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

La fille du régiment (Opera), NY MET, 2019

La fille du régiment (Opera), NY MET, 2019

Pretty Yende dhe Javier Camarena bashkohen për të dhënë një super performanëme zërat e tyre në skenën e MET. Maurizio Muraro është rreshteri Sulplice, bashkë me Stephanie Blythe si markezja e huaj e Berkenfield. Dirigjon Enrique Mazzola.

Titulli origjinal: La Fille du Régiment (Opera), NY MET, 2019
Filmi fillon: 02.03.2019
Zgjatja e filmit: 175 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Pretty Yende, Javier Camarena, Stephanie Blythe, Maurizio Muraro
Regjisori: Enrique Mazzola
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Pretty Yende dhe Javier Camarena bashkohen për të dhënë një super performanëme zërat e tyre në skenën e MET. Maurizio Muraro është rreshteri Sulplice, bashkë me Stephanie Blythe si markezja e huaj e Berkenfield. Dirigjon Enrique Mazzola.

Programi i filmit

Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu