La Bohème (Opera), NY MET, 2018

La Bohème (Opera), NY MET, 2018

Një kastë e re emocionuese performon në prodhimin klasik të Franco Zeffirelli-La Bohème-operas më të vënë në skenë në historinë e MET. Sonya Yoncheva performon në rolin e Mimi, përballë Michael Fabiano në rolin e shkrimtarit pasionant Rodolfo. Susanna Philips përsërit rolin e flirtueses Musetta dhe Lucas Meachem këndon në rolin e të dashurit të saj, piktorit Marcello. Kasta përfshin gjithashtu Alexey Lavrov dhe Matthew Rose në rolin e miqve të Rodolfo dhe Marcello, Schaunard dhe Colline. Gjithashtu, Paul Plishka performon në rolin e Benoit dhe Alcindoro, drejtuar nga Marco Armiliato.

Titulli origjinal: La Bohème (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 24.02.2018
Zgjatja e filmit: 175 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Sonya Yoncheva, Susanna Phillips, Michael Fabiano, Lucas Meachem, Alexey Lavrov
Regjisori: Marco Armiliato
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Një kastë e re emocionuese performon në prodhimin klasik të Franco Zeffirelli-La Bohème-operas më të vënë në skenë në historinë e MET. Sonya Yoncheva performon në rolin e Mimi, përballë Michael Fabiano në rolin e shkrimtarit pasionant Rodolfo. Susanna Philips përsërit rolin e flirtueses Musetta dhe Lucas Meachem këndon në rolin e të dashurit të saj, piktorit Marcello. Kasta përfshin gjithashtu Alexey Lavrov dhe Matthew Rose në rolin e miqve të Rodolfo dhe Marcello, Schaunard dhe Colline. Gjithashtu, Paul Plishka performon në rolin e Benoit dhe Alcindoro, drejtuar nga Marco Armiliato.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu