L'elisir d'amore (Opera), NY MET, 2018

L'elisir d'amore (Opera), NY MET, 2018

L’elisir d’amore është perla komike e Donizetti e vënë në skenë nga Bartlett Sher dhe dirigjuar nga Domingo Hindoyan, me Pretty Yende në rolin e të gjallës Adina, me Matthew Polenzani në rolin e Nemorino, fshatarit të thjeshtë që bie në dashuri me të. Davide Luciano debuton në MET në rolin e të fejuarit arrogant të Adinas, Belcore, ndërsa Ildebrando D’Arcangelo këndon rolin e shpërndarësit magjik të ilaçeve, Doktor Dulcamara.

Titulli origjinal: L'Elisir d'Amore (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 10.02.2018
Zgjatja e filmit: 159 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Pretty Yende, Matthew Polenzani, Davide Luciano, Ildebrando D’Arcangelo
Regjisori: Domingo Hindoyan
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

L’elisir d’amore është perla komike e Donizetti e vënë në skenë nga Bartlett Sher dhe dirigjuar nga Domingo Hindoyan, me Pretty Yende në rolin e të gjallës Adina, me Matthew Polenzani në rolin e Nemorino, fshatarit të thjeshtë që bie në dashuri me të. Davide Luciano debuton në MET në rolin e të fejuarit arrogant të Adinas, Belcore, ndërsa Ildebrando D’Arcangelo këndon rolin e shpërndarësit magjik të ilaçeve, Doktor Dulcamara.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu