Kalorësi i Trëndafilit

Kalorësi i Trëndafilit

Vjen kasta e ëndërrave e përberë nga Renée Fleming në rolin e Marschallin dhe Elīna Garanča në rolin e yllit Oktavian, në operan më të madhe të Strauss. Në prodhimin e tij të ri, Robert Carsen e vendos aksionin në fundin e Mbretërisë Habsburg, duke nënvizuar rëndësinë klasike të operas dhe konfliktin kundër sfondit të praruar dhe të trëndafiltë në një skenë ku gjithashtu performon Günther Groissböck në rolin e Baronit Ochs. Sebastian Weigle dirigjon veprën.

Titulli origjinal: Der Rosenkavalier (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 13.05.2017
Zgjatja e filmit: 290 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Renée Fleming, Elina Garanča, Matthew Polenzani, Günther Groissböck
Regjisori: James Levine
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Vjen kasta e ëndërrave e përberë nga Renée Fleming në rolin e Marschallin dhe Elīna Garanča në rolin e yllit Oktavian, në operan më të madhe të Strauss. Në prodhimin e tij të ri, Robert Carsen e vendos aksionin në fundin e Mbretërisë Habsburg, duke nënvizuar rëndësinë klasike të operas dhe konfliktin kundër sfondit të praruar dhe të trëndafiltë në një skenë ku gjithashtu performon Günther Groissböck në rolin e Baronit Ochs. Sebastian Weigle dirigjon veprën.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu