Idomeneo, Mbreti i Kretës

Idomeneo, Mbreti i Kretës

Kryevepra e parë operistike e Mozartit rikthehet në MET në prodhimin klasik të Jean-Pierre Ponnelle, të dirigjuar nga James Levine. Kasta sublime përfshin Matthew Polenzani si mbretin që thyen zotimin; mezzo-sopranoja Alice Coote në rolin mashkullor të djalit të tij fisnik Idamante; soprano Nadine Sierra në rolin e Ilia dhe soprania Elza van den Heever në rolin e të paqëndrueshmes Elektra, e cila dashuron Idamanten në kufi të çmendurisë.

Titulli origjinal: Idomeneo (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 25.03.2017
Zgjatja e filmit: 260 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Elza van den Heever, Alice Coote, Matthew Polenzani
Regjisori: James Levine
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Kryevepra e parë operistike e Mozartit rikthehet në MET në prodhimin klasik të Jean-Pierre Ponnelle, të dirigjuar nga James Levine. Kasta sublime përfshin Matthew Polenzani si mbretin që thyen zotimin; mezzo-sopranoja Alice Coote në rolin mashkullor të djalit të tij fisnik Idamante; soprano Nadine Sierra në rolin e Ilia dhe soprania Elza van den Heever në rolin e të paqëndrueshmes Elektra, e cila dashuron Idamanten në kufi të çmendurisë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu