Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Hirushja (Opera), NY MET, 2018

Hirushja (Opera), NY MET, 2018

Hirushja, opera magjepsëse e Massenet do të ketë premierën e saj në MET, dirigjuar nga Bertrand de Billy dhe drejtuar nga Laurent Pelly. Joyce DiDonato shton një tjetër rol në repertorin e saj në MET, në një rol të kënduar e duartrokitur në Gran Teatre del Liceu, Operan Santa Fe dhe Royal Opera, Covent Garden. Kasta gjithashtu përfshin Alice Coote në rolin e Princit Sharmant, Stephanie Blythe në rolin e njerkës së ligë Madame de la Haltière, Kathleen Kim në rolin e Fée dhe Laurent Naouri në rolin e Pandolfe. Hirushja është prodhuar në bashkëpunim me Royal Opera House, Convent Garden, London, Gran Teatre del Liceu, Barcelonë, Théâtre Royal de La Monnaie, Bruksel dhe Opéra de Lille. Performuar për herë të parë në Operan Santa Fe.

Titulli origjinal: Cendrillon (Opera), NY MET, 2018
Filmi fillon: 28.04.2018
Zgjatja e filmit: 167 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Joyce DiDonato, Alice Coote, Stephanie Blythe, Kathleen Kim, Laurent Naouri
Regjisori: Bertrand de Billy
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Hirushja, opera magjepsëse e Massenet do të ketë premierën e saj në MET, dirigjuar nga Bertrand de Billy dhe drejtuar nga Laurent Pelly. Joyce DiDonato shton një tjetër rol në repertorin e saj në MET, në një rol të kënduar e duartrokitur në Gran Teatre del Liceu, Operan Santa Fe dhe Royal Opera, Covent Garden. Kasta gjithashtu përfshin Alice Coote në rolin e Princit Sharmant, Stephanie Blythe në rolin e njerkës së ligë Madame de la Haltière, Kathleen Kim në rolin e Fée dhe Laurent Naouri në rolin e Pandolfe. Hirushja është prodhuar në bashkëpunim me Royal Opera House, Convent Garden, London, Gran Teatre del Liceu, Barcelonë, Théâtre Royal de La Monnaie, Bruksel dhe Opéra de Lille. Performuar për herë të parë në Operan Santa Fe.

Programi i filmit

Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu