Hell or High Water

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Hell or High Water

Një baba i divorcuar dhe vëllai i tij ish-i dënuar mbështeten në një plan të pashpresë, për të shpëtuar fermën e familjes së tyre në Texas-in Perëndimor.

Titulli origjinal: Hell or High Water
Filmi fillon: 30.03.2017
Zgjatja e filmit: 102 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Krim, Western
Aktorë: Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster
Regjisori: David Mackenzie
Distributori: FAME SOLUTIONS

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një baba i divorcuar dhe vëllai i tij ish-i dënuar mbështeten në një plan të pashpresë, për të shpëtuar fermën e familjes së tyre në Texas-in Perëndimor.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu