Happy Family

Happy Family

Pavarësisht titullit, familja Wishbone nuk është aspak e lumtur. Në një përpjekje për t’u ribashkuar si familje, mamaja Emma planifikon një natë argëtuese jashtë. Megjithatë, plani i saj dështon kur një shtrigë e ligë i mallkon dhe ata shndërrohen në përbindësha.

Titulli origjinal: Happy Family
Filmi fillon: 26.10.2017
Zgjatja e filmit: 96 Minuta
Shteti/Viti: DEU/2017
Lloji: Animacion, Aventure
Regjisori: Holger Tappe
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Pavarësisht titullit, familja Wishbone nuk është aspak e lumtur. Në një përpjekje për t’u ribashkuar si familje, mamaja Emma planifikon një natë argëtuese jashtë. Megjithatë, plani i saj dështon kur një shtrigë e ligë i mallkon dhe ata shndërrohen në përbindësha.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Alamanda, 13.11.2017

Film i lezetshem