Going in Style

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Going in Style

Të dëshpëruar për të paguar borxhet dhe për të qëndruar pranë njerëzve të tyre të dashur, tre miq të vjetër rrezikojnë gjithçka teksa vendosin të grabisin vetë bankën që po u fsheh paratë.

Titulli origjinal: Going in Style
Filmi fillon: 06.04.2017
Zgjatja e filmit: 96 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Komedi, Krim
Aktorë: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon
Regjisori: Zach Braff
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Të dëshpëruar për të paguar borxhet dhe për të qëndruar pranë njerëzve të tyre të dashur, tre miq të vjetër rrezikojnë gjithçka teksa vendosin të grabisin vetë bankën që po u fsheh paratë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu