Floorless

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Floorless

Shtatë persona që nuk njihen, gjenden për arsye të ndryshme, në të njëjtin supermarket në qytetin ku jetojnë, pesë minuta para mbylljes. Vijnë nga zona të ndryshme të qytetit, dhe nga jetë të ndryshme, rastësisht të drejtuar drejt të njëjtit vend takimi. Pasi mbarojnëç pazarin, e gjejnë veten në të njëjtin ashensor, dyert e të cilit mbyllen, e mesa duket nuk rihapen dot më. Të gjithë gjenden në një situatë ku nuk mund të mbështeten tek njëri tjetri për të bashkëpunuar dhe për ta zgjidhur gjendjen e përbashkët problematike. Deri këtu çdo gjë duket sikur do të zgjidhet në një mënyrë ose në tjetrën, por asgjë s’mund të jetë më larg të vërtetës. Por çfarë është e vërteta në fund të fundit? Ajo që ndodh më pas është përtej çdo imagjinate.

Titulli origjinal: Floorless
Filmi fillon: 19.10.2017
Zgjatja e filmit: 82 Minuta
Shteti/Viti: ITA/2017
Lloji: Triller
Aktorë: Jetmir Pjeternikaj, Bjordi Mezini, Ciljeta Xhilaga, Stefano Scherini, Giuseppe Di Coste, Santo Cuzzuto
Regjisori: Jetmir Pjeternikaj
Distributori: Indipendente jmmp

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Shtatë persona që nuk njihen, gjenden për arsye të ndryshme, në të njëjtin supermarket në qytetin ku jetojnë, pesë minuta para mbylljes. Vijnë nga zona të ndryshme të qytetit, dhe nga jetë të ndryshme, rastësisht të drejtuar drejt të njëjtit vend takimi. Pasi mbarojnëç pazarin, e gjejnë veten në të njëjtin ashensor, dyert e të cilit mbyllen, e mesa duket nuk rihapen dot më. Të gjithë gjenden në një situatë ku nuk mund të mbështeten tek njëri tjetri për të bashkëpunuar dhe për ta zgjidhur gjendjen e përbashkët problematike. Deri këtu çdo gjë duket sikur do të zgjidhet në një mënyrë ose në tjetrën, por asgjë s’mund të jetë më larg të vërtetës. Por çfarë është e vërteta në fund të fundit? Ajo që ndodh më pas është përtej çdo imagjinate.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu