Flauti Magjik (Opera), NY MET, 2017

Flauti Magjik (Opera), NY MET, 2017

Drejtori Muzikor i MET, James Levine drejton fituesen e çmimit Tony, Julie Taymor në vënien në skenë të kryeveprës së Mozart, Flauti Magjik. Golds Schultz performon në MET në rolin e Pamina, me Kathryn Lewek në rolin e Mbretëreshës së Natës, Charles Castronovo në rolin e princit Tamino të përrallës, Markus Werba në rolin e kapësi të zogjve Papageno, Christian Van Horn në rolin e Sprecher dhe René Pape në rolin e Sarastro. Shfaqja gjatë pushimeve e Flautit Magjik, versionit të shkurtuar të kënduar në anglisht për familjet, ishte performanca e parë e transmetuar drejtpërdrejt në teknologjinë HD. Kjo do të jetë hera e parë që opera e plotë gjermane do të shihet në seri.

Titulli origjinal: Die Zauberflöte (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 14.10.2017
Zgjatja e filmit: 189 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Golda Schultz, Kathryn Lewek, Charles Castronovo, Markus Werba, Christian Van Horn, René Pape
Regjisori: James Levine
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Drejtori Muzikor i MET, James Levine drejton fituesen e çmimit Tony, Julie Taymor në vënien në skenë të kryeveprës së Mozart, Flauti Magjik. Golds Schultz performon në MET në rolin e Pamina, me Kathryn Lewek në rolin e Mbretëreshës së Natës, Charles Castronovo në rolin e princit Tamino të përrallës, Markus Werba në rolin e kapësi të zogjve Papageno, Christian Van Horn në rolin e Sprecher dhe René Pape në rolin e Sarastro. Shfaqja gjatë pushimeve e Flautit Magjik, versionit të shkurtuar të kënduar në anglisht për familjet, ishte performanca e parë e transmetuar drejtpërdrejt në teknologjinë HD. Kjo do të jetë hera e parë që opera e plotë gjermane do të shihet në seri.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu