Eugjen Onjegin

Eugjen Onjegin

Përshtatja qe Tchaikovsky i ka bërë romanit në vargje të përjetshëm të Pushkinit, paraqitet në skenën e MET në prodhimin e Deborah Warner, me pjesëmarrjen e Anna Netrebko dhe Dmitri Hvorostovsky si e dashuruara Tatiana dhe Onjegini aristokrat. Alexey Dolgov në rolin e Lenski dhe dirigjon Robin Ticciati.

Titulli origjinal: Eugen Onegin (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 22.04.2017
Zgjatja e filmit: 240 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Anna Netrebko, Alexey Dolgov, Dmitri Hvorostovsky
Regjisori: Robin Ticciati
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Përshtatja qe Tchaikovsky i ka bërë romanit në vargje të përjetshëm të Pushkinit, paraqitet në skenën e MET në prodhimin e Deborah Warner, me pjesëmarrjen e Anna Netrebko dhe Dmitri Hvorostovsky si e dashuruara Tatiana dhe Onjegini aristokrat. Alexey Dolgov në rolin e Lenski dhe dirigjon Robin Ticciati.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu