Epoka e Artë

Epoka e Artë

Në një qytet bregdetar ku bizneset dhe mafia po lulëzojnë, kabareja Epoka e Artë është streha e preferuar e natës për kërcimtarët, banditët dhe festuesit e rinj, ku peshkatari i ri Boris bie në dashuri me Ritën, një vallëtare të bukur, por gjithashtu mikeshë e një gangster të qytetit…

Titulli origjinal: The Golden Age (Ballet), Moscow Bolshoi, 2016
Filmi fillon: 16.10.2016
Zgjatja e filmit: 140 Minuta
Shteti/Viti: RUS/2016
Lloji: Balet, Transmetim-Live
Aktorë: The Bolshoi Principals, Soloists and Corps de Ballet
Regjisori: Music: Dmitri Schostakowitsch; Choreography: Juri Grigorowitsch
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Në një qytet bregdetar ku bizneset dhe mafia po lulëzojnë, kabareja Epoka e Artë është streha e preferuar e natës për kërcimtarët, banditët dhe festuesit e rinj, ku peshkatari i ri Boris bie në dashuri me Ritën, një vallëtare të bukur, por gjithashtu mikeshë e një gangster të qytetit…

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu