Engjëlli shfarosës (Opera), NY MET, 2017

Engjëlli shfarosës (Opera), NY MET, 2017

Engjëlli shfarosës do të ketë premierën e tij MET në këtë sezon, drejtuar nga kompozitori Thomas Adès. Opera e vitit 2016, bashkë-prodhuar me MET dhe kënduar në anglisht është e bazuar në skenarin e Luis Buñuel dhe Luis Alcoriza të filmit të mirëpritur te vitit 1962, të Buñuel. Drejtuar nga tekstshkruesi Tom Cairns, kasta përfshin Audrey Luna në rolin e Leticia Maynar, Amanda Echalaz në rolin e Lucia de Nobile, Sally Matthews në rolin e Silvia de Ávila, Sophie Bevan në rolin e Beatriz, Alice Coote në rolin e Leonora Palma, Christine Rice në rolin e Blanca Delgado, Iestyn Davies në rolin e Francisco de Ávila, Joseph Kaiser në rolin e Edundo de Nobile e të tjerë. Engjëlli shfarosës është një bashkë-prodhim me Shtëpinë Mbretërore të Operas, Kopshtin Covent, Teatrin Mbretëror Danez dhe Festivalin e Salzburgut, ku u mbajt premiera në vitin 2016.

Titulli origjinal: The Exterminating Angel (Opera), NY MET, 2017
Filmi fillon: 18.11.2017
Zgjatja e filmit: 147 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Oper, Transmetim-Live
Aktorë: Audrey Luna, Amanda Echalaz, Alice Coote, Christine Rice, Iestyn Davies
Regjisori: Thomas Adès
Distributori: Cikanek management

Versioni i disponueshëm

  • Satellit-Live HD

Përmbajtja

Engjëlli shfarosës do të ketë premierën e tij MET në këtë sezon, drejtuar nga kompozitori Thomas Adès. Opera e vitit 2016, bashkë-prodhuar me MET dhe kënduar në anglisht është e bazuar në skenarin e Luis Buñuel dhe Luis Alcoriza të filmit të mirëpritur te vitit 1962, të Buñuel. Drejtuar nga tekstshkruesi Tom Cairns, kasta përfshin Audrey Luna në rolin e Leticia Maynar, Amanda Echalaz në rolin e Lucia de Nobile, Sally Matthews në rolin e Silvia de Ávila, Sophie Bevan në rolin e Beatriz, Alice Coote në rolin e Leonora Palma, Christine Rice në rolin e Blanca Delgado, Iestyn Davies në rolin e Francisco de Ávila, Joseph Kaiser në rolin e Edundo de Nobile e të tjerë. Engjëlli shfarosës është një bashkë-prodhim me Shtëpinë Mbretërore të Operas, Kopshtin Covent, Teatrin Mbretëror Danez dhe Festivalin e Salzburgut, ku u mbajt premiera në vitin 2016.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu