Elvis Walks Home

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Elvis Walks Home

Endrra e Mickey Jones është të bëhet mishëruesi i Elvis Presley. Ai dërgohet të argëtojë trupat britanike të paqes në luftën ballkanike të vitit 1999. Policia ushtarake zbulon se ai ka qenë një shqiptar illegal në Mbretërinë e Baashkuar, ndaj dhe duan ta arrestojnë. Mickey arratiset në zonën e luftës. Trembëdhjetë fëmijë jetimë, të armatosur për t’u vetëmbrojtur nga lufta dhe trafikimi i fëmijëve “e arrëstojnë” atë dhe kështu nis rrugëtimi i tyre dashuri-urrejtje. Në vend që t'i rikthehet egoizmit të tij Mickey shpëton fëmijët jetimë të gjendur në këtë luftë të pamëshirshme. I dëshpëruar dhe trokë, ai heq dorë nga të qenurit ELVIS dhe dëshiron vetëm të kthehet në shtëpi, por atij nuk i ka mbetur asnjë shtëpi.

Titulli origjinal: Elvis Walks Home
Filmi fillon: 30.11.2017
Zgjatja e filmit: 94 Minuta
Shteti/Viti: ALB, NLD/2017
Lloji: Dramë, Aksion
Aktorë: Dritan Kastrati, Klaus Laci, Samuel Vargu, Armin Vargu, Vivian Biagioni, Enea Shinjatari, Juli Emiri
Regjisori: Fatmir Koçi
Distributori: Kkoci Productions

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Endrra e Mickey Jones është të bëhet mishëruesi i Elvis Presley. Ai dërgohet të argëtojë trupat britanike të paqes në luftën ballkanike të vitit 1999. Policia ushtarake zbulon se ai ka qenë një shqiptar illegal në Mbretërinë e Baashkuar, ndaj dhe duan ta arrestojnë. Mickey arratiset në zonën e luftës. Trembëdhjetë fëmijë jetimë, të armatosur për t’u vetëmbrojtur nga lufta dhe trafikimi i fëmijëve “e arrëstojnë” atë dhe kështu nis rrugëtimi i tyre dashuri-urrejtje. Në vend që t'i rikthehet egoizmit të tij Mickey shpëton fëmijët jetimë të gjendur në këtë luftë të pamëshirshme. I dëshpëruar dhe trokë, ai heq dorë nga të qenurit ELVIS dhe dëshiron vetëm të kthehet në shtëpi, por atij nuk i ka mbetur asnjë shtëpi.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Blini online, Të rezervueshme Blini online, Asnjë rezervim Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu